Зворотній дзвінок
Зберегти

Упаковка універсальна А-163/163/99

Упаковка універсальна А-163/163/99 Упаковка універсальна А-163/163/99  main-image
Упаковка універсальна А-163/163/99 (117)
Упаковка універсальна А-163/163/99 Упаковка універсальна А-163/163/99 (117)
Опис товару

Упаковка для кондитерських виробів і готової їжі виробництва "Альфа-Синтез" являє собою полімерний виріб з ПЕТ-плівки, яка широко використовується у всьому світі у виробництві контейнерів для харчової промисловості.

Можемо запропонувати два типи універсальної упаковки: «мушлі» для готової їжі і корекси для кондитерських виробів. “ "Мушлі" підходять для упаковки різноманітних кулінарних виробів, салатів, десертів, фасування печива і цукерок, що продаються на вагу. Корекси призначені для кондитерських виробів: шоколадних і желейних цукерок, зефіру, печива, крекеру, вафельних трубочок, пряників і бісквітів.


Дізнатись ціну
Дізнатись ціну
Зберегти
Номенклатура Місткість Розміри упаковки, мм Кількість упаковок в ящику, шт Вага упаковки, гр Ширина, мм Довжина, мм Висота, мм Матеріал Комплектація
Упаковка універсальна А-163/163/99 163х163х99 163 163 99 ПЕТ з цільною кришкою
Упаковка універсальна А-163/163/117 163х163х117 163 163 117 ПЕТ з цільною кришкою
Доступні кольори :
ПрозорийПрозорий
Поділитись

Переваги і характеристики упаковки для кондитерських виробів і готової їжі

  • Міцність. Забезпечує збереження продукту під час схову та транспортуванні.
  • Надійність. Форма упаковки добре фіксує поштучні кондитерські вироби, міцні замки запобігають мимовільному відкриттю контейнера
  • Екологічність. Вся продукція виробляється з сертифікованої ПЕТ -плівка, яка має дозвіл для контакту з продуктами харчування, що підтверджується наявністю всіх санітарно-гігієнічних висновків та декларацій відповідності не тільки українських служб сертифікації, а й Євразійського та Європейського союзів
  • Додаткові можливості. Наша продукція виробляється на новітньому італійському обладнанні, що дає можливість зробити упаковку будь-якої товщини, кольору і форми для фасування широкого асортименту фруктів і овочів.